Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να μπω μέσα να πάρω το ματς» (vid)

Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να μπω μέσα να πάρω το ματς» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να μπω μέσα να πάρω το ματς» (vid)

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Gazzetta για την πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του όταν ο Δημήτρης Ιτούδης τον σήκωσε από τον πάγκο και παραδέχτηκε πως η Εθνική έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Εθνική βρίσκεται στα προημιτελικά του EuroBasket 2022 όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε σημαντική συμβολή στην... αφύπνιση κι εν τέλει, τη νίκη της Ελλάδας επί της Τσεχίας.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος σημείωσε 9 πόντους με 1/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα στα 11:47 που έμεινε στο παρκέ μίλησε στο Gazzetta για τη σκέψη του όταν ο Ιτούδης τον πέρασε στον αγώνα: «Να μπω μέσα να πάρω το ματς... Να βοηθήσω να πάρουμε το ματς. Η ουσία είναι ότι η ομάδα κέρδισε. Πάνω απ' όλα παίζουμε για τη φανέλα, για όλο τον κόσμο, για να προκριθούμε, για να κάνουμε κάτι καλό. Γιατί η Εθνική έχει να κάνει κάτι καλό χρόνια».

 

Όσον αφορά την εμφάνιση της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο οι Τσέχοι έπαιξαν πολύ κλειστά, είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και κοντρολάρανε τον ρυθμό. Εμείς δεν είχαμε πάρει δύναμη από το τρανζίσιον, δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση μέσα από το τρανζίσιον που είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία μας. Ήμασταν στατικοί, κόλλησε λίγο η μπάλα».

Ο Λαρεντζάκης παραδέχτηκε πως ο αποκλεισμός της Σερβίας αφύπνησε την Εθνική: «Σίγουρα σχολιάστηκε ο αποκλεισμός της Σερβίας, ξέρουμε ότι αυτά τα τουρνουά έχουν παγίδες, ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και μπορεί να αποκλειστείς. Σήμερα εμείς δείξαμε χαρακτήρα και στο τέλος έβαλε και ο Γιάννης ένα πολύ μεγάλο σουτ και πήραμε το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα