Ποτζέκο στο Gazzetta: «Οι παίκτες μου έχουν μεγάλα αρχ...α» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ποτζέκο στο Gazzetta: «Οι παίκτες μου έχουν μεγάλα αρχ...α» (vid)

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας μίλησε στο Gazzetta λίγο μετά τον αποκλεισμό και αποθέωσε τους παίκτες του παρά την ήττα από την Γαλλία.

Αποστολή στο Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Ιταλία έφτασε μία εύστοχη βολή από το θαύμα της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Eurobasket, ωστόσο ο Ο Σιμόνε Φοντέκιο με 0/2 έδωσε την ευκαιρία στη Γαλλία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση κι εκεί πήρε τη νίκη.

Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης με το πάθος του, με την αγκαλιά του στον Γιάννη και με την εξήγηση που είχε δώσει στο Gazzetta. O ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε και πάλι στο Gazzetta και φρόντισε να αποθεώσει τους παίκτες του.

«Πιστεύω πως έπρεπε να νικήσουμε. Δεν λέω πως οι Γάλλοι δεν άξιζαν τη νίκη, αλλά παίξαμε καλύτερα. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω σπουδαίους παίκτες, είναι εκπληκτικοί άνθρωποι και τους αγαπώ. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλα αρχ...α.». Για τις χαμένες βολές του Φοντέκιο είχε να πει... «είναι πρωταθλητής, δεν με πειράζει. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι περήφανος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα