Εθνική Εφήβων: Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα κόντρα στη Δανία

.

bet365

Η Εθνική Εφήβων δοκιμάζεται κόντρα στη Δανία στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του EuroBasket U18, διεκδικώντας τη νίκη για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η Εθνική Εφήβων συνεχίζει την προσπάθειά της στο EuroBasket U18 το απόγευμα της Δευτέρας (24/7, 16:30) απέναντι στη Δανία.

Η Ελλάδα νίκησε στο πρώτο ματς της διοργάνωσης την Ιταλία με 88-83 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση μετά το νωθρό ξεκίνημα ωστόσο γνώρισε βαριά ήττα από την Ισπανία με 83-59. Πλέον αντιμετωπίζει τη Δανία ψάχνοντας το θετικό απότελεσμα για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της συνέχειας.

  • Σε περίπτωση νίκης η Εθνική θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, αν παράλληλα ηττηθεί η Ιταλία από την Ισπανία.
  • Αν η Ελλάδα νικήσει και κάνει το ίδιο η Ιταλία, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στο 2-1.
  • Αν η Ελλάδα ηττηθεί από την Δανία και η Ιταλία επικρατήσει της Ισπανίας, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί στην τέταρτη θέση του ομίλου.

Οι τέσσερις ομάδες του ομίλου προκρίνονται στους «16» της EuroBasket U18 και το ζητούμενο για την Εθνική είναι να τερματίσει σε καλή θέση στον όμιλο, έχοντας θεωρητικά έναν πιο βατό αντίπαλο στο πρώτο νοκ άουτ.

Ο όμιλος της Ελλάδας διασταυρώνεται στους «16» με τον τρίτο, που αποτελείται από τις Σερβία, Σλοβενία, Φινλανδία και Τσεχία.

H κατάταξη στο Group D

  1. Ισπανία 2-0
  2. Ελλάδα 1-1
  3. Ιταλία 1-1
  4. Δανία 0-2

Το σημερινό (24/7) πρόγραμμα

  • 16:30 Ελλάδα-Δανία
  • 21:30 Ισπανία - Ιταλία
@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα