To «Έτσι έπρεπε να μαρκάρουμε τον Γκάλη» του Βιγιακάμπα με τέσσερις Ισπανούς πάνω του

Γκάλης

bet365

Ο Τζόρντι Βιγιακάμπα ευχήθηκε στον Νίκο Γκάλη για τα γενέθλιά του, ανεβάζοντας στο Twitter την iconic φωτογραφία όπου τέσσερις Ισπανοί προσπαθούν να μαρκάρουν τον «Γκάνγκστερ» στο EuroBasket της Αθήνας.

Ο Νίκος Γκάλης, ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών σε όλα τα σπορ γιόρτασε την Κυριακή 23/7 τα γενέθλιά του. Ο άνθρωπος που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων, αυτός που έκανε τις Πέμπτες να μην μοιάζουν με καμιά άλλη μέρα της εβδομάδας έγινε χθες 66 ετών και δέχτηκε ευχές από πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους.

Μεταξύ αυτών ο Τζόρντι Βιγιακάμπα, ο σπουδαίος Ισπανός που έκανε μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Μπανταλόνα και ευχήθηκε στον Γκάλη με μια φωτογραφία από το EuroBasket του 1987. Τότε που εκείνος μαζί με τους Σαν Επιφάνιο, Μοντέρο και Ρομάι προσπάθησαν να σταματήσουν τον «Γκάνγκστερ»!

«Έτσι έπρεπε να μαρκάρουμε τον Γκάλη. Ήταν ένας πραγματικός σκόρερ» ήταν το μήνυμά του στο Twitter. Σε εκείνο το παιχνίδι η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 106-89, με τον Γκάλη να σημειώνει 35 πόντους απέναντι στη «ρόχα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα