Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή, το ήθελαν περισσότερο!»

Παπαδόπουλος: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή, το ήθελαν περισσότερο!»

Newsroom
Κώστας Παπαδόπουλος

bet365

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στα προημιτελικά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε το πόσο πολύ ήθελε η ομάδα του τη νίκη.

Μετά τη νίκη της «γαλανόλευκης» επί του Ισραήλ η οποία συνοδεύτηκε με τη πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U20, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Πιστεύω ότι τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή σήμερα. Το ήθελαν πάρα πολύ και ήταν πολύ προσηλωμένα στο στόχο και στο πλάνο και το ακολούθησαν».

Και συνέχισε: «Το ήθελαν περισσότερο και οι ίδιοι, να νικήσουν, να περάσουν. Το άξιζαν μετά από την τόσο σκληρή προετοιμασία που έχουν κάνει. Πάλι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα αυτό και να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό. Όποια ομάδα κι αν νικήσει, είτε η Τουρκία είτε η Λιθουανία είναι από τις καλύτερες του τουρνουά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα