Βέλγιο - Ελλάδα: Λαχτάρα με Σαμοντούροβ, αλλά επέστρεψε στο παρκέ!

Newsroom
Σαμοντουροφ

bet365

Πρόβλημα πήγε να προκύψει στην Εθνική Νέων καθώς στο ξεκίνημα του μικρού τελικού κόντρα στο Βέλγιο αποχώρησε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ με τραυματισμό στο γόνατο. Παρόλα αυτά επέστρεψε τέσσερα λεπτά αργότερα προς ανακούφιση όλων.

Άτυχος στάθηκε ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ της Εθνικής Νέων καθώς ύστερα από 65 δευτερόλεπτα αγώνα αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον μικρό τελικό.

Σε μια προσπάθειά του να σκοράρει, τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και έδειχνε να «σφαδάζει» από τους πόνους. Παρόλα αυτά οι καρδιές όλων επανήλθαν στις θέσεις τους καθώς επέστρεψε στο ματς τέσσερα λεπτά αργότερα. Αν μη τι άλλο το πλήγμα θα ήταν μεγάλο για την ελληνική ομάδα είναι μεγάλο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι απουσιάζει ο Νίκος Πλώτας.

Ο παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπέστη κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα