Εθνική Νέων Ανδρών: Τα συγχαρητήρια Λιόλιου, Ντικούδη και Ζήση στους «χάλκινους» νικητές

Εθνική Νέων Ανδρών: Τα συγχαρητήρια Λιόλιου, Ντικούδη και Ζήση στους «χάλκινους» νικητές

Newsroom
Λιολιος

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μαζί με τον Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Ζήση συνεχάρησαν από το Βελιγράδι την ομάδα της Εθνικής Νέων Ανδρών για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο EuroBasket U20.

Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε του Βελγίου στο συγκλονιστικό χθεσινό μικρό τελικό (21/7) με 70-68 κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U20, που πραγματοποιήθηκε στην Γκντίνια της Πολωνίας.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον υπεύθυνο των εθνικών ομάδων Δήμο Ντικούδη και το Νίκο Ζήση, General Manager της Εθνικής Ανδρών, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον Κώστα Παπαδόπουλο και τους αθλητές του, μέσω βιντεοκλήσης από το Βελιγράδι, για την νίκη τους στον μικρό τελικό και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στη Σερβία, όπου απόψε (21:00, ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίτσιτς, σε φιλική αναμέτρηση, προτού αναχωρήσει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα