Εθνική Εφήβων: Ψάχνει κόντρα στη Σουηδία την πρώτη της νίκη στο EuroBasket U18

Εθνική Εφήβων: Ψάχνει κόντρα στη Σουηδία την πρώτη της νίκη στο EuroBasket U18

Newsroom
Εθνική Εφήβων

bet365

EuroBasket U18 πράξη δεύτερη για την Εθνική Εφήβων, που αντιμετωπίζει τη Σουηδία το απόγευμα αναζητώντας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Εθνική Εφήβων δίνει τις δικές της «μάχες» στη Φινλανδία, στο πλαίσιο του EuroBasket U18 το οποίο διεξάγεται στο Τάμπερε. Έτσι, μετά την ήττα στο νήμα από τη Γαλλία με 69-66 για την 1η αγωνιστική, οι Έφηβοι θα αντιμετωπίσουν τη Σουηδία (16:00) στο δεύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

Με τον Ιωσήφ Νικολαΐδη να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να γυρίσει αμέσως σελίδα μετά την ήττα στην πρεμιέρα, διότι σε τέτοιες διοργανώσεις δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο να σκεφτείς.

Οι διεθνείς θέλουν κόντρα στους Σουηδούς να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, όμως εκείνοι έδειξαν στην πρεμιέρα πως πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Μάλιστα συνέτριψαν τη Δανία με 108-91, παίρνοντας έτσι το ροζ φύλλο.

EuroBasket U18, Group B

  1. Σουηδία 1-0
  2. Γαλλία 1-0
  3. Ελλάδα 0-1
  4. Δανία 0-1

2η αγωνιστική

  • Σουηδία - Ελλάδα (16:00)
  • Γαλλία - Δανία (21:00)
@Photo credits: HellenicBF

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα