EuroBasket U16: Εκκένωση στο κλειστό της Αλικαρνασσού εξαιτίας ζημιάς σε μετασχηματιστή

EuroBasket U16: Εκκένωση στο κλειστό της Αλικαρνασσού εξαιτίας ζημιάς σε μετασχηματιστή

Το κλειστό Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο.

bet365

Το κλειστό γήπεδο Δύο Αοράκια, το οποίο φιλοξενεί το EuroBasket U16, εκκενώθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, μετά από ζημιά σε μετασχηματιστή.

Μία ζημιά σε έναν μετασχηματιστή στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, έφερε την επέμβαση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Στο γήπεδο φιλοξενείται η τελική φάση του EuroBasket U16, με τους δύο ημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για αύριο, 16 Αυγούστου, με την Ελλάδα (18:30) να αντιμετωπίζει την Ισπανία και τη Γαλλία της Σερβία (21:00).

Η άμεση ενεργοποίηση του συστήματος πυρασφάλειας έφερε την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ενώ ο χώρος εκκενώθηκε, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Εκείνη τη στιγμή η Ισπανία έκανε προπόνηση. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα της Κρήτης, η ζημιά θα επιδιορθωθεί και οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά αύριο.

@Photo credits: Creta Live

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα