Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Ιταλία στο πρώτο νοκ άουτ

Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Ιταλία στο πρώτο νοκ άουτ

Η Εθνική Κορασίδων.

bet365

Η Εθνική Κορασίδων μπαίνει στη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων του EuroBasket U16, με πρώτο αντίπαλο την Ιταλία (14:00, live από το κανάλι της FIBA στο YouTube).

Η Εθνική Κορασίδων διένυσε μία διαδρομή γεμάτη από τρεις ήττες και με μεγάλες διαφορές, στο EuroBasket U16, το οποίο διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Η εκκίνηση των νοκ άουτ φάσεων, με τη διεξαγωγή της αναμετρήσεων των «16» φέρνει μπροστά στην Ελλάδα την Ιταλία (14:00, live από το κανάλι της FIBA στο YouTube), η οποία ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 2-1 (νίκες απέναντι σε Κροατία και Σουηδία, ήττα από τη Γερμανία).

Αντίθετα, η Ελλάδα ηττήθηκε από το Ισραήλ με σκορ 63-38, από τη Γαλλία με 69-29 και από την Ουγγαρία με 69-50.

Αν η Ελλάδα επικρατήσει, πάει στα προημιτελικά. Αν ηττηθεί, πάει στο κομμάτι των θέσεων 9-16, όπου πλέον θα πρέπει να αποφύγει τις τρεις τελευταίες θέσεις (14, 15, 16), οι οποίες οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β' Κατηγορία.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα