Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Κροατία για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής

Εθνική Κορασίδων: Κόντρα στην Κροατία για να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής

Newsroom
Κορασίδες

bet365

Την ομάδα της Κροατίας θα αντιμετωπίσει η Εθνική Κορασίδων προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α' Κατηγορία του Eurobasket.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λετονία καθώς γνώρισε την ήττα με 80-70 και πλέον θα δώσει τον... υπέρ πάντων αγώνα για τη παραμονή στην Α' κατηγορία.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί για τις 13-16 εκ των οποίων μόνο η μία θέση χαρίζει την παραμονή. Όπερ και σημαίνει ότι η ομάδα της Ελένη Μίχα χρειάζεται δύο νίκες προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αντίπαλος στον πρώτο «τελικό» θα είναι η Κροατία, την οποία η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στο Eurobasket που διεξάγεται στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας. Οι Κροάτισσες γνώρισαν με τη σειρά τους την ήττα από την Πολωνία (65-81) με αποτέλεσμα να βρεθούν και εκείνες με τη πλάτη στον τοίχο.

Εάν και εφόσον η Εθνική μας ομάδα γνωρίσει την ήττα από την Κροατία αυτομάτως θα υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία του Eurobasket ενώ σε περίπτωση νίκης θα έχει μία ακόμα ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα