Σόχαν: Θα ενισχύσει την εθνική Πολωνίας στο Eurobasket 2025

Σόχαν: Θα ενισχύσει την εθνική Πολωνίας στο Eurobasket 2025

Newsroom
Σόχαν

bet365

Ο Τζέρεμι Σόχαν θα βρεθεί κανονικά στο Eurobasket 2025 όπου η Πολωνία θα φιλοξενήσει έναν όμιλο στο Κατοβίτσε.

Μπορεί η Πολωνία να μην κατάφερε να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχοντας γνωρίσει δύο ήττες στο Προολυμπιακό της Βαλένθια ωστόσο θα αποτελέσει οικοδέσποινα στο επόμενο Eurobasket καθώς ο ένας όμιλος θα διεξαχθεί στην πόλη Κατοβίτσε.

Ο NBAer Τζέρεμι Σόχαν θα δώσει κανονικά το «παρών» στη διοργάνωση, κάτι που είπε εμμέσως πλην σαφώς σε μήνυμα το οποίο δημοσίευσε η πολωνική ομοσπονδία μπάσκετ.

«Κοιτάζουμε το επόμενο καλοκαίρι. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Eίμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και σίγουρα θα αποτελέσει έναν επιπλέον παίκτης για εμάς. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είδαμε ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως η Γερμανία, η Σερβία και η Γαλλία, οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους την επόμενη χρονιά» ανέφερε ο Τζέρεμι Σόχαν.

Στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις έχοντας κατά μέσο όρο 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Η Πολωνία θα φιλοξενήσει τον Δ' όμιλο το Eurobasket 2025 στο Κατοβίτσε.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα