EuroBasket U16: Το σπάνιο ρεκόρ που έσπασε ο ημιτελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία!

Newsroom
Ελλάδα-Ισπανία U16

bet365

Ο ημιτελικός του EuroBasket U16, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, έσπασε ρεκόρ θέασης καθώς τον παρακολούθησαν 256.000 φίλαθλοι ζωντανά μέσα από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Το EuroBasket U16 ανήκει στο παρελθόν. Η Εθνική μας ομάδα στον μικρό τελικό ηττήθηκε από την Σερβία και κατέκτησε την τέταρτη θέση ενώ η Γαλλία ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου επικρατώντας της Ισπανίας με 82-70.

Αξιοσημείωτο είναι πως το παιχνίδι που παρακολούθησαν οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν ήταν ο μεγάλος ή ο μικρός τελικός αλλά ένα από τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης και ειδικότερα αυτό ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και τους «Φούριας Ρόχας».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη ηττήθηκε με 71-77, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 256.000 φιλάθλων. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε την μεγαλύτερη θέαση από όλα τα πρωταθλήματα Νέων (Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων) που έγιναν το καλοκαίρι!

@Photo credits: Fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα