Σερβία: Ο Μαρίνκοβιτς θέλει τον Πέσιτς και στο EuroBasket 2025

Σερβία: Ο Μαρίνκοβιτς θέλει τον Πέσιτς και στο EuroBasket 2025

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκλεισε τον κύκλο του στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας όμως ο Βάνια Μαρίνκοβιτς εξήγησε πως θέλει να παίξει υπό τις οδηγίες του πολύπειρου κόουτς και στο EuroBasket 2025.

Ο μικρός τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ήταν το τελευταίο ματς του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου της Σερβίας, οδηγώντας τους «Αετούς» στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

O 75χρονος legend του σερβικού μπάσκετ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και η διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ομοσπονδίας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς εξήγησε πως θέλει να δουλέψει μαζί του και το επόμενο καλοκαίρι στο EuroBasket 2025!

Ο αρχηγός της Παρτιζάν και διεθνής Σέρβος γκαρντ ανέφερε σχετικά μιλώντας για τον Πέσιτς και τη συνεργασία τους: «Νομίζω ότι τα τελευταία τρία καλοκαίρια ήταν πραγματικά καλά για εμάς και για εκείνον. Θα ήταν όμορφο να δουλέψουμε μαζί και το επόμενο καλοκαίρι. Αν θα ήθελα να φύγει από την Εθνική; Όχι, δεν θα ήθελα»!

Πρόσφατα, άλλωστε, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πολύπειρος κόουτς θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα