Τσόβιτς: «Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας»!

Τσόβιτς: «Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τσόβιτς: «Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας»!

bet365

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς είναι υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας, εξηγώντας πως προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί να πείσει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να παραμείνει στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Ο μικρός τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ήταν το τελευταίο ματς του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου της Σερβίας, οδηγώντας τους «Αετούς» στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

O 75χρονος legend του σερβικού μπάσκετ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και η διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ομοσπονδίας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και υποψήφιος για την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας, Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε πως εφόσον εκλεγεί, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στη θέση του ομοσπονδιακού κόουτς.

Ο Τσόβιτς φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Beogradska hronika», τονίζοντας σχετικά: «Θα προσπαθήσω να πείσω τον Πέσιτς να παραμείνει στη θέση του! Είναι μία από τις προτεραιότητές μου. Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας. Το οφείλουμε στο μπάσκετ! Για τον Ερυθρό Αστέρα, το σερβικό μπάσκετ έρχεται πρώτο. Και η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή για την Εθνική είναι η παραμονή του Πέσιτς».

@Photo credits: KSS

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα