Eurobasket 2025: Στην Λετονία οι εντός έδρας αγώνες του Ισραήλ

Newsroom
Εθνική Ισραήλ

bet365

Η εθνική ομάδα του Ισραήλ, μετά και από επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες στην Λετονία και πιο συγκεκριμένα στη Ρίγα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, βάζει εμπόδια τόσο στις ομάδες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας.

Λόγω της όλης κατάστασης, η ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ ανακοίνωσε πως η εθνική ομάδα θα... μετακομίσει στην Λετονία και πιο συγκεκριμένα στην Ρίγα για να δώσει τους εντός έδρας αγώνες για τα προκριματικά του Eurobasket 2025. Το Ισραήλ αντιμετωπίζει την Ουκρανία στις 22 και στις 25 Νοεμβρίου, με τα δύο παιχνίδια να είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν στην Λετονία λόγω και του πολέμου ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική γυναικών της Ουκρανίας θα φιλοξενήσει την Σερβία, στη Ρίγα ως τυπικά γηπεδούχος λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου.

Στη Ρίγα την περασμένη σεζόν έδωσε τους εντός έδρας αγώνες η Χαποέλ Χολόν για το Basketball Champions League ενώ η Μάκάμπι Τελ Αβίβ αγωνίστηκε εναντίον της Αναντολού Εφές για την διοργάνωση της EuroLeague.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα