Σβέτισλαβ Πέσιτς: Παραμένει στον πάγκο των «όρλοβι» μέχρι το Ευρωμπάσκετ 2025 σύμφωνα με τους Σέρβους

Σβέτισλαβ Πέσιτς: Παραμένει στον πάγκο των «όρλοβι» μέχρι το Ευρωμπάσκετ 2025 σύμφωνα με τους Σέρβους

Newsroom
Πέσιτς: «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ στον τελικό, έπαιξε τραυματίας»

bet365

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από τη Σερβία, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα παραμείνει στην Εθνική ομάδα μέχρι το Ευρωμπάσκετ 2025 κατόπιν συμφωνίας με τη νέα ομοσπονδία.

Όπως όλα έδειχναν εδώ και καιρό με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το κεφάλαιο του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Εθνική Σερβίας θα έκλεινε, με τον πολύπειρο τεχνικό να μην δεχόταν να συνεχίσει στο πόστο του.

Παρά την γενική επιθυμία των παικτών και μετά την επιτυχία του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου, ο Πέσιτς ήταν ανένδοτος, όμως φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν κατόπιν νέων συζητήσεων με τη ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Ο νέος πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας και άλλοτε του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς ήρθε σε συμφωνία με τον 75χρονο προπονητή προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το Ευρωμπάσκετ του 2025, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν τα σερβικά Μέσα.

Μάλιστα, το Meridian Sport τονίζει επιπλέον στο εν λόγω ρεπορτάζ, πως ο Τσόβιτς είχε δύο εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον Πέσιτς, όμως εν τέλει οι δύο πλευρές δείχνουν να ανανεώνουν τη συνεργασία τους η οποία είχε λήξει το φετινό καλοκαίρι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα