EuroBasket: Η ΤΣΣΚΑ δίνει τον Αβράμοβιτς στη Σερβία για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου

EuroBasket: Η ΤΣΣΚΑ δίνει τον Αβράμοβιτς στη Σερβία για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου

Γιάννης Σταυρουλάκης
1

bet365

Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου αφού εξασφάλισε την άδεια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώστε να ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Σερβία στρέφεται στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Δανία (21/11 στην Κοπεγχάγη, 24/11 στο Βελιγράδι) στο πλαίσιο των προκριματικών του EuroBasket 2025.

Οι Σέρβοι φιγουράρουν στην κορυφή του Group G με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μπορεί να υπολογίζει στον Άλεκσα Αβράμοβιτς για τους αγώνες με τους Δανούς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία δυόμιση χρόνια μετά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων και έδωσε την άδεια στον Σέρβο γκαρντ προκειμένου να ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου.

Φέτος ο Αβράμοβιτς μετράει 15 πόντους, 5.3 ασίστ και 3 ριμπάουντ στη VTB League υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Πιστιόλη.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα