Μαριέλλα Φασούλα: Μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της EuroLeague Women

Η Φασούλα μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της EW
Η Μαριέλλα Φασούλα ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν στην EuroLeague Women ως μία εκ των πρωταγωνιστριών της Αβενίδα και συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Σπουδαία διάκριση με γαλανόλευκο χρώμα... Η Μαριέλλα Φασούλα με τη φανέλα της Αβενίδα έφτασε μία ανάσα από το Final 4 της EuroLeague Women, όμως κατάφερε να βρει τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες της σεζόν. Η Ελληνίδα σέντερ αποτέλεσε από τα βασικά πρόσωπα των Ισπανίδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κατέγραψε μεγάλες εμφανίσεις και συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Η Φασούλα μέτρησε 11.2 πόντους με 4.5 ριμπάουντ και μια ασίστ ανά αγώνα σουτάροντας με 61.9% στα δίποντα και κατάφερε να ξεχωρίσει στα μεγάλα σαλόνια και την Νο1 ευρωπαϊκή Λίγκα.

Θυμίζουμε πως στο event της FIBA είχε τη στιγμή του και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, που αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της σεζόν και βραβεύτηκε από τον Ανδρέα Ζαγκλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα