Μπαρτσελόνα: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Λαπροβίτολα

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Λαπροβίτολα

Δημήτρης Οικονόμου
Η Μανρέσα υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana! (vid)
Ο Νίκολας Λαπροβίτολα πάτησε άσχημα το δεξί του πόδι και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το ματς με την Μπασκόνια, με την Μπαρτσελόνα να έχει στο... βάθος του προγράμματός της και τον Ολυμπιακό.

Πρόβλημα τραυματισμού για την Μπαρτσελόνα, που στο ντέρμπι με την Μπασκόνια για τη Liga Endesa είδε τον Νίκολας Λαπροβίτολα να αποχωρεί από το παρκέ τραυματίας, με φόβους μάλιστα για σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Περίπου 3,5 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Αργεντίνος έφυγε στον αιφνιδιασμό αλλά ο Λουαού Καμπαρό τον ακολούθησε ψηλά για να τον μπλοκάρει. Σε αυτήν την ανύποπτη φάση, ο Λαπροβίτολα προσγειώθηκε άσχημα στο δεξί του πόδι και από τον μορφασμό του φάνηκε να πονάει αρκετά.

Μάλιστα πήγε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του. Με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν (25/10) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ στη διπλή αγωνιστική που ακολουθεί έχει να παίξει με την Εφές (29/10) και τον Ολυμπιακό (31/10). Προφανώς νεότερα για τον Λαπροβίτολα θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα