Φρίντρικσον, Μαρούσι: «Δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Φρίντρικσον, Μαρούσι: «Δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Newsroom
Έλβαρ Φρίντρικσον

bet365

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αυριανό (Τρίτη, 24/9) αγώνα με την Πέτζα για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκριση.

Το Μαρούσι αντιμετωπίζει αύριο (24/9) την Πέτζα στον πρώτο εκ των δύο αγώνων που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Σε δηλώσεις του ο Έλβαρ Φρίντρικσον ,ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Αμαρουσίου, αναφέρθηκε στο νέο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινά για το Μαρούσι ενώ δήλωσε έτοιμος για αυτή την πρόκληση.

Υπενθυμίζουμε πως και οι δύο αγώνες για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup θα διεξαχθούν στην έδρα του Αμαρουσίου. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο (24/9, 20:30) ενώ η ρεβάνς, για την Πέμπτη (26/9, 20:30).

«Είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην διεκδίκηση κάθε κατοχής, για 80 λεπτά.»

«Σεβόμαστε την Πέτζα και δεν σκεφτόμαστε ότι και τα δύο ματς θα γίνουν στην έδρα μας. Πιστεύω όμως ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ένταση και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα