Μαρούσι: Για το πρώτο βήμα της πρόκρισης επί της Πέγια

Μαρούσι: Για το πρώτο βήμα της πρόκρισης επί της Πέγια

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ορφέας Στασινός του Αμαρουσίου

bet365

Το Μαρούσι υποδέχεται την Πέγια (24/9, 20:30) στο πρώτο ματς των προκριματικών που θα δώσει το εισιτήριο για την είσοδό στους ομίλους του Europe Cup.

Η μέρα για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν του Αμαρουσίου έφτασε. Η ομάδα από τα Βόρεια προάστια αντιμετωπίζει εντός έδρας την Πέγια από το Κόσοβο, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 20:30, απόψε Τρίτη (24/9). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 (live η εξέλιξη του ματς από το Gazzetta).

Το σύνολο του Νίκου Βετούλα έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, με τους δύο συλλόγους να αντιμετωπίζουν ξανά ο ένας τον άλλον την ερχόμενη Πέμπτη (26/9), με τον νικητή των προκριματικών να σφραγίζει το εισιτήριο για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης (και τα δύο ματς θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά).

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον δήλωσε για το παιχνίδι:«Είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην διεκδίκηση κάθε κατοχής, για 80 λεπτα.

Σεβόμαστε την Πέγια και δεν σκεφτόμαστε ότι και τα δύο ματς θα γίνουν στην έδρα μας. Πιστεύω όμως ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ένταση και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα