Μαρούσι: Ώρα πρόκρισης στους ομίλους του FIBA Europe Cup

Μαρούσι: Ώρα πρόκρισης στους ομίλους του FIBA Europe Cup

Δημήτρης Οικονόμου
Μαρούσι Πέγια

bet365

Το Μαρούσι απέχει 40 λεπτά από την πρόκριση στους φετινούς ομίλους του FIBA Europe Cup, με το μοναδικό που εκκρεμεί να είναι ο επαναληπτικός απέναντι στην Πέγια.

Τη δουλειά την έκανε όπως έπρεπε το Μαρούσι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι απέναντι στην Πέγια. Το τελικό 98-75 κόντρα στους Κοσσοβάρους, πριν από δύο βράδια, δίνει στην ομάδα του Νίκου Βετούλα τη δυνατότητα να κρατάει την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Με τον επαναληπτικό (20:30, ΕΡΤ3) που θα διεξαχθεί, επίσης στο κλειστό του Αγίου Θωμά, κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, να αποτελεί το τελευταίο «εμπόδιο», για την επιστροφή της ομάδας του Αμαρουσίου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 14 χρόνια και την πορεία ως το Top-16 της EuroLeague.

Φυσικά οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται στο Game 2, να υπερασπιστούν το +23 που απέκτησαν προ δύο ημερών και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους στο φινάλε.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα