Μαρούσι: Οι αντίπαλοι του στη φάση των ομίλων του Europe Cup

Μαρούσι: Οι αντίπαλοι του στη φάση των ομίλων του Europe Cup

Μαρούσι

bet365

Το Μαρούσι πέρασε με εμφατικό τρόπο στους ομίλους του Europe Cup, επικρατώντας άνετα και στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Πέγια από το Κόσοβο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το Μαρούσι έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Πέγια από το Κόσοβο και βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στους ομίλους του Europe Cup. Πιο συγκεκριμένα το Μαρούσι έχει τοποθετηθεί στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης όπου θα έρθει αντιμέτωπο με την Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν, τη Νόρκεπινγκ από τη Σουηδία και την Φρίμπουργκ από την Ελβετία.

Στόχος του Αμαρουσίου δεν είναι άλλος από την πρωτιά του ομίλου που του «ξεκλειδώνει» την απευθείας πρόκριση στην φάση των «16» χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθεί με το σενάριο πλασαρίσματος στις 4 καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Η πρεμιέρα για το Μαρούσι στην επόμενη φάση του Europe Cup είναι προγραμματισμένη για τις 9 Οκτωβρίου στις 20:30 κόντρα στην Νόρκεπινγκ την οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό του «Αγίου Θωμά».

Η δεύτερη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 16/10 στις 18:00 με το Μαρούσι να επισκέπτεται την έδρα της Σαμπάχ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα