FIBA Europe Cup: Κεραυνός και ΑΕΚ μπαίνουν στη μάχη της Ευρώπης

Newsroom
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΕΚ
Πρεμιέρα απόψε (9/10) για Κεραυνό Στροβόλου και Πετρολίνα ΑΕΚ στο FIBA Europe Cup, με τις κυπριακές ομάδες να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Τόφας και Μπραουνσβάιγκ αντίστοιχα.

Μετά την ιστορική πρεμιέρα της Ανόρθωσης, η οποία δυστυχώς συνοδεύθηκε με εντός έδρας ήττα από τη Λέβιτσε (72-83), σειρά παίρνουν απόψε ο νταμπλούχος Κεραυνός Στροβόλου και η φιναλίστ Πετρολίνα ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο (2ο) του FIBA Europe Cup.

Το σύνολο του Μιχάλη Κακιούζη έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού φιλοξενείται από την έμπειρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις Τόφας (20:00) στην Τουρκία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως το διπλό είναι απαγορευτικό.

Και η ομάδα της Λάρνακας έχει εκτός έδρας παιχνίδι, αφού θα αγωνιστεί στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπραουσβάιγκ, θέλοντας να τα δώσει όλα ούτως ώστε να ξεκινήσει με το δεξί το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Εδώ να σημειώσουμε ότι αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα συγκριτικά, φαίνεται πως ευνοεί την Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία έχει τρία σερί εντός έδρας ματς (2η με 4η αγωνιστική).

 

Το πρόγραμμα του Κεραυνού

Τόφας - Κεραυνός (20:00)

Κεραυνός - Μπραουνσβάιγκ (16/10)

Πετρολίνα ΑΕΚ - Κεραυνός (23/10)

Κεραυνός - Τόφας (30/10)

Μπραουνβσάιγκ - Κεραυνός (6/11)

Κεραυνός - Πετρολίνα ΑΕΚ (13/11)

Το πρόγραμμα της Πετρολίνα ΑΕΚ

Μπραουνσβάιγκ - Πετρολίνα ΑΕΚ (21:00)

Πετρολίνα ΑΕΚ - Τόφας (16/10)

Πετρολίνα ΑΕΚ - Κεραυνός (23/10)

Πετρολίνα ΑΕΚ - Μπραουνσβάιγκ (30/10)

Τόφας - Πετρολίνα ΑΕΚ (6/11)

Κεραυνός - Πετρολίνα ΑΕΚ (13/11)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα