Μαρούσι, ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup για τις ελληνικές ομάδες

1

bet365

Το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ ρίχνονται την Τετάρτη 9/10 στη μάχη του FIBA Europe Cup απέναντι στη Νόρκεπινγκ και τη Λίμπουργκ αντίστοιχα, θέλοντας να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο FIBA Europe Cup, αποτελώντας τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ στη διοργάνωση.

Αρχικώς, το Μαρούσι πέτυχε τον πρώτο στόχο της σεζόν, εξασφαλίζοντας μέσω προκριματικών την παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια, όταν είχε φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στο Top-16 της EuroLeague. Απόψε η ομάδα του Νίκου Βετούλα υποδέχεται τη σουηδική Νόρκεπινγκ στο κλειστό του Αγίου Θωμά (9/10, 20:15).

Group G

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

  • 20:15 Μαρούσι-Νόρκεπινγκ
  • 21:30 Σαρλερουά-Σαμπάχ

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions League και πλέον συνεχίζει στο FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας στο Βέλγιο τη Λίμπουργκ (9/10, 21:30) που έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, κάνοντας το 4-0 στη ΒΝΧΤ League. Σημειωτέον, το ματς θα μεταδοθεί μέσω LIVE streaming από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

 

Group I

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

  • 21:30 Λίμπουργκ-ΠΑΟΚ
  • 22:00 Πόρτο-Ζολνόκι
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα