Μπασκετική βραδιά με τέσσερις εκπροσώπους για την Κύπρο

Newsroom
ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΡΟΣ
Η 2η αγωνιστική των ομίλων σε FIBA Europe Cup και Women's Euro Cup συνεχίζεται απόψε (16/10), με την Κύπρο να έχει τέσσερις εκπροσώπους. Κεραυνός Στροβόλου, Πετρολίνα ΑΕΚ και Ανόρθωση ψάχνουν το πρώτο ροζ φύλλο, με τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ να θέλει και αυτή την πρώτη της νίκη.

Την πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα ψάξουν απόψε (16/10) οι τέσσερις μπασκετικοί εκπρόσωποι της Κύπρου, σε FIBA Europe Cup και Women's Euro Cup.

Η αρχή θα γίνει στις 19:00, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται την ισχυρή και έμπειρη στα ευρωπαϊκά ματς, Τόφας, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Μισή ώρα αργότερα (19:30), ο Κεραυνός Στροβόλου του Μιχάλη Κακιούζη, περιμένει τη γερμανική Μπραουνσβάιγκ, με στόχο το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν στην Ευρώπη.

Στις 20:00, η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Λεμεσού, φιλοξενείται από τη Γκορζόφ, σε μια προσπάθεια να πάρει την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Women's Euro Cup, ενώ το μπασκετικό πρόγραμμα της Κύπρου ολοκληρώνεται στις 20:30, με την Ανόρθωση να αγωνίζεται στην Τουρκία, απέναντι στη Μπούρσασπορ.

Το μπασκετικό πρόγραμμα της βραδιάς (16/10)

Πετρολίνα ΑΕΚ - Τόφας, 19:00

 

Κεραυνός Στροβόλου - Μπραουνσβάιγκ, 19:30

Γκορζόφ - ΑΕ Λεμεσού, 20:00

Μπούρσασπορ - Ανόρθωση, 20:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα