Πετρολίνα ΑΕΚ - Τόφας 69-96 : Το πάλεψαν οι Λαρνακείς, αλλά δεν τα κατάφεραν στο «Κίτιον»

Newsroom
Δεν κατάφερε η Πετρολίνα ΑΕΚ κόντρα στην Τόφας, καθώς γνώρισε τη βαριά ήττα με 69-96 από την Τόφας στο «Κίτιον».

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Τόφας, στα πλαίσια των ομίλων του FIBA Europe Cup.

H ΑΕΚ Λάρνακας ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με +7 (20-27). Οι παίκτες του Χριστόφουρου Λειβαδιώτη στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πετύχουν μόλις 16 πόντους, ενώ την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βρίσκουν τις απαιτούμενες λύσεις (16-25). Έτσι, στο ημίχρονο η διαφορά ανέβηκε στο +16 για την ομάδα της Τόφας. (36-52)

Στο δεύτερο μέρος, και με το σκορ στο 36-54, μετά από κάρφωμα παίκτη των φιλοξενούμενων, η μπασκέτα έσπασε με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για αρκετή ώρα. Τελικά, αφού το πρόβλημα διορθώθηκε, το παιχνίδι άρχισε ξανά, με τους «κιτρινοπράσινους» να πραγματοποιούν ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο (20-23), αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την τουρκική ομάδα και να την πλησιάσουν περαιτέρω.

Το τελικό σκορ αποτύπωσε τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου, αλλά και στον αγώνα κόντρα στον Κεραυνό την ερχόμενη εβδομάδα για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

 

Ο Μπελ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για τους «κιτρινοπράσινους» με 16 πόντους και 5/10 δίποντα και 2/4 τρίποντα. Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Τσέσε Χαντ με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα

20-27, 16-25, 20-23, 13-21

Photo Credits: FIBA Europe

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα