FIBA Europe Cup: Νικητής Κεραυνός, η μαχητική Ανόρθωση και η σκληρή ήττα της ΑΕΚ

Newsroom
keravnos_niki
Η μεγάλη νίκη του Κεραυνού Στροβόλου, η ψυχωμένη Ανόρθωση μέσα στη Τουρκία και η βαριά ήττα της ΑΕΚ Λάρνακας ξεχώρισαν στη δεύτερη αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Κεραυνός Στροβόλου - Μπραουνσβάιγκ 95-94: Επική ανατροπή στην παράταση και νίκη για τους Στροβολιώτες

Σε μια αναμέτρηση, όπου ο Κεραυνός έμεινε πίσω μέχρι και με 15 πόντους, η ομάδα από τον Στρόβολο κατόρθωσε να φθάσει στη πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 95-94. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην ολοκλήρωση της τέταρτης περιόδου 80-80 και η τελική έκβαση της αναμέτρησης κρίθηκε στο πεντάλεπτο της παράτασης.

Χάριν στον μαγικό Χόρτον των 34 πόντων, ο Κεραυνός Στροβόλου πήρε παρθενική του νίκη στην εφετινή διοργάνωση, βάζοντας γερές βάσεις για την συνέχεια

Μπουρσασπόρ - Ανόρθωση 86-79: Έφυγε με το κεφάλι ψηλά η «Κυρία»

Αγωνιζόμενη με μια ομάδα πολλά επίπεδα πάνω τόσο σε εμπειρία όσο και σε μπάτζετ, η ψυχωμένη Ανόρθωση πάλεψε μέχρι τελευταίας ανάσας και εν τέλει έφυγε ηττημένη από την Τουρκία.

Η Μπουρσασπόρ, δεινοπάθησε με την «Κυρία» κάθε φορά που μένει πίσω να ξαναέρχεται μια πνοή μακριά, αλλά εν τέλει κατόρθωσε να επικρατήσει με 86-79, με την διαφορά των επτά πόντων να μην είναι καθόλου αντιπροσωπευτική της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού. Μια εμφάνιση που αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.

 

Πετρολίνα ΑΕΚ - Τόφας 69-96 : Το πάλεψαν οι Λαρνακείς, αλλά δεν τα κατάφεραν στο «Κίτιον»

Η δεδηλωμένη ανωτερότητα της Τόφας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ΑΕΚ Λάρνακας η οποία γνώρισε την ήττα μπροστά στον κόσμο της με το πολύ ευρύ 69-96.

Σε μια αναμέτρηση από την οποία η ομάδα της Λάρνακας δεν θα κρατήσει τίποτα παρά μόνο τα αρνητικά, η ΑΕΚ γνώρισε τη δεύτερη της ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ τέθηκε εκτός διεκδίκησης αποτελέσματος από την αρχή του ματς.

Η βαθμολογία των δυο ομίλων

Όμιλός Α'

Τόφας Μπούρσα 2-0

Κεραυνός Στροβόλου 1-1

Μπραουνσβάιγκ 1-1

Πετρολίνα ΑΕΚ 0-2

Όμιλος Β'

Λεβίτσε Πατριότι 2-0

Σαραγόζα 1-1

Μπουρσασπόρ 1-1

Ανόρθωση 0-2

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

ΑΕΚ Λάρνακας - Κεραυνός (23/10, 19:00)

Σαραγόσα - Ανόρθωση (23/10, 21:00)


@Photo credits: FIBA Europe Cup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα