FIBA Europe Cup: «Εμφύλιος» στην 3η αγωνιστική με ΑΕΚ - Κεραυνό, στη Σαραγόσα η Ανόρθωση

Newsroom
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΕΚ
Η 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup είναι προ των πυλών (23/10) και φυσικά από αυτή ξεχωρίζει το μεγάλο κυπριακό ντέρμπι ανάμεσα σε Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνό Στροβόλου. Στη Σαραγόσα για την πρώτη της νίκη αγωνίζεται η Ανόρθωση.

Οι Κυπριακοί σύλλογοι βάζουν και αυτή την εβδομάδα το ευρωπαϊκό τους κοστούμι, σε μια 3η αγωνιστική σε FIBA Europe Cup και Euro Cup (γυναίκες) που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα και ίσως κρίνει αρκετά ενόψει συνέχειας.

Φυσικά, την παράσταση κλέβει ο «εμφύλιος» ανάμεσα σε Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνό Στροβόλου, ενώ η Ανόρθωση έχει εκτός έδρας αποστολή στη Σαραγόσα, και oi γυναίκες της ΑΕΛ υποδέχονται τη Χόμουτοφ.

Την Τετάρτη (23/10) λοιπόν έχουμε το κυρίως πιάτο, με τις τρεις ανδρικές ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» του FIBA Europe Cup. Η αρχή θα γίνει στις 19:00 στο «Κίτιον», όπου η Πετρολίνα ΑΕΚ περιμένει τον Κεραυνό Στροβόλου, σε μια επανάληψη των τελικών της περσινής ΟΠΑΠ Basket League, αλλά και του φετινού Σούπερ Καπ.

Δυο ώρες αργότερα (21:00) στην Ισπανία, η Ανόρθωση θα ψάξει το πρώτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα, αγωνιζόμενη στην έδρα της πολύ έμπειρης στην Ευρώπη Σαραγόσα. Το σύνολο του Αντώνη Κωνσταντινίδη προέρχεται από την «εικοσάρα» εις βάρος του ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα και σίγουρα το ηθικό είναι ανεβασμένο.

 

Η αυλαία της... εβδομάδας θα πέσει την Πέμπτη (24/10), με τη γυναικεία ομάδα της ΑΕ Λεμεσού να ψάχνει και αυτή πρώτη νίκη στο Euro Cup, υποδεχόμενη την τσεχική Χόμουτοφ στις 19:00.

Το πρόγραμμα των κυπριακών ομάδων

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Πετρολίνα ΑΕΚ - Κεραυνός Στροβόλου, 19:00

Σαραγόσα - Ανόρθωση, 21:00

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

ΑΕ Λεμεσού - Χόμουτοφ, 19:00

Η βαθμολογία στον όμιλο ΑΕΚ και Κεραυνού

1. Τόφας 4β. (2-0)

2. Μπραουνσβάιγκ 3β. (1-1)

3. Κεραυνός Στροβόλου 3β. (1-1)

4. Πετρολίνα ΑΕΚ 2β. (0-2)

Η βαθμολογία στον όμιλο της Ανόρθωσης

1. Λεβάις 4β. (2-0)

2. Σαραγόσα 3β. (1-1)

3. Μπούρσασπορ 3β. (1-1)

4. Ανόρθωση 2β. (0-2)

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΛ (γυναίκες)

1. Λυών 4β. (2-0)

2. Γκορζόφ 3β. (1-1)

3. Χόμουτοφ 3β. (1-1)

4. ΑΕ Λεμεσού 2β. (0-2)

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα