ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Άλεξ Αντετοκούνμπο με ΑΕΚ, υποδοχή απόψε στην PAOK Sports Arena με Σζολνόκι

Νίκος Καρφής
1

bet365

O Άλεξ Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο PAOK Sports Arena για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σζολνόκι (20:15). Ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο.

Εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Άλεξ Αντετοκούνμπο. Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ έκανε γνωστό στον κόσμο της ότι ο αδερφός του Γιάννη θα βρίσκεται στο PAOK Sports Arena απόψε (20:15) για το ματς κόντρα στη Σζολνόκι για το FIBA Europe Cup. Δεν θα παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο για τη Stoiximan GBL.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και απόψε στο PAOK Sports Arena για την 3η ευρωπαϊκή μας νίκη.

Ο αγώνας ξεκινά στις 20:15, αλλά είναι σημαντικό να έρθετε από νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγετε συνωστισμό και ταλαιπωρία, αλλά και για να χειροκροτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγαπημένη μας ομάδα.

 

Υποδεχόμαστε σήμερα με ένα θερμό χειροκρότημα το νέο μας παίκτη, Άλεξ Αντετοκούνμπο, που θα είναι στη διάθεση του coach Massimo Cancellieri από το επόμενο παιχνίδι, τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ Betsson (26/12, 17:00)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα