Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ο Αταμάν βλέπει τον πιθανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ο Αταμάν βλέπει τον πιθανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό

Ο Εργκίν Αταμάν.

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εκμεταλεύλλευται το ρεπό που έχει ο Παναθηναϊκός, για να δει μπάσκετ και τον προημιτελικό Ολυμπιακός - Περιστέρι. Αποστολή στο Ηράκλειο: Μιχάλης Γκιουλένογλου.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Εργκίν Αταμάν ήθελε απλά να δει μία αναμέτρηση μπάσκετ ή να κατασκοπεύσει τον μεθεπόμενο αντίπαλό του στο Κύπελλο.

Είναι αλήθεια πως το... μεθεπόμενο βήμα μοιάζει παρακινδυνευμένο σε μία διοργάνωση με νοκ άουτ αναμετρήσεις, όπως είναι το Final 8 του Κυπέλλου, αλλά ο Εργκίν Αταμάν θέλει να βλέπει μπροστά.

Ο Παναθηναϊκός έκανε προπόνηση στο κλειστό «Δύο Αοράκια» το μεσημέρι της Παρασκευής, ενόψει του ημιτελικού κόντρα στον Άρη (Σάββατο 17/2, 18:00), αλλά έμεινε στο γήπεδο για να δει από κοντά τον προημιτελικό Ολυμπιακός - Περιστέρι.

Η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4ου προημιτελικού ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Πανιώνιο και ο νικητής του ημιτελικού θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό (ή τον Άρη) στον τελικό της Κυριακής.

Ο Αταμάν κάθισε στις θέσεις δίπλα στο παρκέ, έχοντας μαζί του τον Σάνι Μπετσίροβιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα