Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι ο Γουίλιαμς Γκος, δεν επιστρέφει στο ματς

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι ο Γουίλιαμς Γκος, δεν επιστρέφει στο ματς

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

bet365

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος πρόλαβε να αγωνιστεί για 42 δεύτερα στον προημιτελικό Ολυμπιακός - Περιστέρι, προτού γίνει αλλαγή, δείχνοντας να πονάει. Δεν θα αγωνιστεί άλλο στο ματς.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος αποτέλεσε μέρος της δεύτερης πεντάδας του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Final 8 που διεξάγεται στην Κρήτη, απέναντι στο Περιστέρι.

Ωστόσο, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 42 δεύτερα, προτού γίνει αλλαγή. Μόλις μπήκε στο παρκέ, ουσιαστικά στην πρώτη φάση και σε μία προσπάθεια να πασάρει έκανε έντονους μορφαρμούς πόνου.

Αποσύρθηκε αμέσως στον πάγκο, έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και δεν θα αγωνιστεί άλλο απέναντι στο Περιστέρι. Απομένει να φανεί αν οι ενοχλήσεις είναι ικανές να τον αφήσουν εκτός της συνέχειας του θεσμού, αν ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκος (ο οποίος δεν βγήκε στο παρκέ για το 2ο ημίχρονο) θα υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα