Μουρ στο Gazzetta για τον τελικό Γυναικών: «Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες, γιατί έχουμε»

Μουρ στο Gazzetta για τον τελικό Γυναικών: «Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες, γιατί έχουμε»

H Σιέρα Μουρ στην προπόνηση των Εσπερίδων.

bet365

Οι Εσπερίδες και η Σιέρα Μουρ ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη ημέρα της σεζόν. Τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/2, 13:30). Και η Αμερικανίδα σκόρερ εξήγησε στο Gazzetta ότι οι πιθανότητες δεν είναι εναντίον του.

Οι Εσπερίδες βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, για να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Η κατάκτηση της κούπας, μολονότι ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί δα και ταμπού.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η προπόνηση τους ολοκληρώθηκε με μία δοκιμασία σουτ από το κέντρο, δίκων χαλάρωσης, αλλά είναι σίγουρο πως η ομάδα της Καλλιθέας δεν ταξίδεψε στο Ηράκλειο μόνο για την εμπειρία.

Η προπόνηση των Εσπεριδων,

«Είναι ξεχωριστό. Είναι ο πρώτος τελικός που παίζω μακριά από τις ΗΠΑ. Είναι ξεχωριστό και για την ομάδα, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε τελικό είναι πριν από 12 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Είμαστε όλες έτοιμες για να δώσουμε τα πάντα στον τελικό.

Όταν παίζεις σε ένα σπορ και είσαι παθιασμένος με αυτό, θέλεις να το κατακτήσεις. Αυτό είναι το όνειρό μου, να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ», είπε στο Gazzetta η Σιέρα Μουρ, η οποία στο πρώτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» είχε σημειώσει 38 πόντους.

«Της αρέσουν τα στοιχήματα. Ίσως βάλουμε ένα. Μεταξύ μας υπάρχει μόνο αγάπη, αλλά μόλις μπούμε στο παρκε είναι πάντα υπέροχο να παίζεις απέναντι σε κάποιον που συμπαθείς και ξέρεις», είπε η Μουρ για την άριστη σχέση που έχει με την Τζασμίν Τζόουνς του Παναθηναϊκού.

«Πολλές από τις παίκτριες δεν έχουν συνηθίσει τόσο μεγάλα γήπεδα»

Ρωτήσαμε την Μουρ αν οι Εσπερίδες ακολουθούν τη ρουτίνα του Παναθηναϊκού με τα σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

«Το κάνουμε και εμείς, μερικές φορές. Συνήθως η προπόνηση έχει υψηλό τέμπο, οπότε στο τέλος χαλαρώνουμε. Το ακολουθούσαμε ως τελετουργικό σε άλλες ομάδες που αγωνίστηκα και στο τέλος είχαμε ένα κέρασμα. Αυτό που έχουμε ως μέλημα είναι να μάθουμε τις μπασκέτες και το γήπεδο, πολλές από τις παίκτριες δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τόσο μεγάλα γήπεδα», αποκρίθηκε.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο του αουτσάιντερ που έχουν οι Εσπερίδες: «Κάποιοι λένε ότι είναι πιο εύκολο, γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αλλά έπρεπε να δουλέψουμε αρκετά σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Και θέλουμε να νικήσουμε, όσο και ο Παναθηναϊκός. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν έχουμε πιθανότητες, γιατί έχουμε. Όλες είμαστε καλές σε ορισμένα πράγματα, αν τα κάνουμε σωστά, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα