Παναθηναϊκός - Άρης: Δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές σε διάστημα δύο λεπτών και αποβλήθηκε ο Λεσόρ (vid)

Newsroom
Ματίας Λεσόρ

bet365

Ο Ματίας Λεσόρ αποβλήθηκε από τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, δεχόμενος δύο τεχνικές ποινές σε διάστημα δύο λεπτών.

Μέσα σε ένα διάστημα δύο λεπτών, ο Ματίας Λεσόρ αποβλήθηκε από τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη. Ο Γάλλος σέντερ δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές και θα δει τα 25 λεπτά που απομένουν στον ημιτελικό από τα αποδυτήρια.

Την πρώτη τεχνική ποινή ο Λεσόρ τη δέχτηκε 7'12'' πριν το ημίχρονο, σε μία αψιμαχία με τον Σανόγκο. Μάλιστα τότε οι δύο παίκτες χρεώθηκαν από μία. Η δεύτερη τεχνική ποινή του Λεσόρ ήρθε 5'41'' πριν το ημίχρονο.

Ο σέντερ των «πρασίνων» δέχτηκε φάουλ από τον Μποχωρίδη και οι διαιτητές τον χρέωσαν για τεχνική ποινή επειδή κινήθηκε προς το μέρος του γκαρντ του Άρη. Ο ίδιος έλεγε πηγαίνοντας στον πάγκο του Παναθηναϊκού πως δεν έκανε κάτι για να χρεωθεί τελικά αυτήν τη δεύτερη τεχνική ποινή που σήμανε την οριστική αποβολή του.

Παναθηναϊκός - Άρης: Η αποβολή του Λεσόρ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα