Ναν στο Gazzetta: «Back 2 back ματς; Έχω το πλεονέκτημα» (vid)

Ναν στο Gazzetta: «Back 2 back ματς; Έχω το πλεονέκτημα» (vid)

Ο Κέντρικ Ναν.

bet365

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στο Gazzetta για τον τελικό του Final 8 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό,

Ο Κέντρικ Ναν ετοιμάζεται για τον πρώτο τελικό της καριέρας του. Όχι, δεν λησμονούμε ότι έχει αγωνιστεί σε τελικούς περιφέρειας και τελικούς του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ.

Αλλά σε ένα τελικό που θα κριθεί σε ένα ματς 40 λεπτών (ή λίγο παραπάνω στο ενδεχόμενο παράτασης) δεν το έχω κάνει. Αλλά για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε ένα... κόμμα.

«Φυσικά και έχω παίξει σε τελικούς, στο ΝΒΑ, αλλά σε ευρωπαϊκό έδαφος αυτός θα είναι ο πρώτος. Είμαι ενθουσιασμένος, περιμένω το ματς, είμαι «κλειδωμένος» στον τελικό και θέλω τη νίκη με κάθε τρόπο», είπε στο Gazzetta ο Αμερικανός γκαρντ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό (19:00).

Ο Εργκίν Αταμάν έθιξε το θέμα του προγράμματος, με τα απανωτά ματς του Ολυμπιακού (τρία σε τρεις ημέρες), με τον Παναθηναϊκό να δίνει τα δικά του τρία σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Αλλά ο ημιτελικός και ο τελικός είναι σε συνεχόμενες ημέρες.

Υπάρχει πρόβλημα κόπωσης με τα δύο σερί ματς; «Δεν είναι δύσκολο, είμαι συνηθισμένος, έπαιζα back 2 back ματς στο ΝΒΑ, οπότε έχω το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση», ήταν η γεμάτη αυτοπεποίθηση απάντησή του.

Όσο τι μπορεί να περιμένει σε ένα ακόμη ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, το πέμπτο φετινό για τις δύο ομάδες, αλλά το δεύτερο για τον Ναν;

«Θα είναι ακόμα ένα δυνατό ματς, όπως αυτό απέναντι στον Άρη, στον ημιτελικό. Πρέπει να προσέχουμε την μπάλα. Και την επίθεση μας. Θα ήθελα να παίξουμε γρήγορα, αλλά με ρυθμο και προσοχή.

Επίσης, αν παίξουμε τη συνηθισμένη άμυνα μας και κάνουμε λίγα λάθη θα είμαστε καλά και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον αντίπαλό μας», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα