Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το Ψυχικό - Πανερυθραϊκός, ορίστηκε η νέα ημερομηνία

Φωτεινός Τριγάζης
αθηναιου

bet365

Το παιχνίδι για την Β' φάση του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Πανερυθραϊκό αναβλήθηκε, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία της αναμέτρησης.

Το Ψυχικό υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό για τη Β' φάση του κυπέλλου Ελλάδος, με την αναμέτρηση να ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα (19/9). Τελικά ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/9 στις 17:00 στην έδρα του Ψυχικού.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Πανερυθραϊκού

«Η αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Πανερυθραϊκό για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αγώνα να διεξάγεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 17:00, αντί για σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Ψυχικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί την Τετάρτη (25/9) εκτός έδρας με αντίπαλο την Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αντί 19/09/24, θα διεξαχθεί στις 21/09 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΨΥΧΙΚΟΥ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα