Κύπελλο Ελλάδος: Προημιτελικοί με ΑΕΚ-Περιστέρι και Ολυμπιακός-Ιωνικός

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδος: Προημιτελικοί με ΑΕΚ-Περιστέρι και Ολυμπιακός-Ιωνικός

bet365

To πρόγραμμα της Κυριακής 26 Δεκέμβρη περιλαμβάνει τους προημιτελικούς της ΑΕΚ με το Περιστέρι και του Ολυμπακού με τον Ιωνικό

Το μπάσκετ ποτέ δεν σταματά και το πρόγραμμα έχει σήμερα 26 Δεκέμβρη 2 προημιτελικούς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 17:00 ο Ολυμπιακός με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το διπλό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τον Ιωνικό (ΕΡΤ 3, live Gazzetta) και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης. Οι... ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν χθες και ένα κρούσμα κορονοϊού. Οι Νικαιώτες δεν είχαν ματς για το πρωτάθλημα, αφού η αναμέτρηση τους με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η ΑΕΚ των απουσιών, των οικονομικών προβλημάτων και των δύσκολων στιγμών που βιώνει μετά τον χαμό του Στέφαν Γέλοβατς θα προσπαθήσει να... γλυκάνει τους φιλάθλους της, αφού θα υποδεχθεί στα Άνω Λιόσια το Περιστέρι (20:00, ΕΡΤ 3, live Gazzetta) το όποιο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη τον τελευταίο καιρό, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00.

Την Δευτέρα 27 Δεκέμβρη θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαυρίου στο ζευγάρι που κοντραρίστηκε και στους περσινούς τελικούς της Basket League με νικητές τους... πράσινους.

Ο προημιτελικός μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα