Κύπελλο Ελλάδας: Oι ομάδες και οι ημερομηνίες του Final 4

Κύπελλο Ελλάδας: Oι ομάδες και οι ημερομηνίες του Final 4

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Oι ομάδες και οι ημερομηνίες του Final 4

bet365

O Προμηθέας ήταν εκείνος που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 της Κρήτης και συμπληρώνει την τετράδα μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα (07/02).

Προμηθέας και ΠΑΟΚ μέτρησαν τις δυνάμεις τους στον προημιτελικό του Δημήτρης Τόφαλος προκειμένου να αναδειχθεί εκείνος που θα συμπλήρωνε τους τέσσερις διεκδικητές του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πατρινοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας 60 πόντους απέναντι στο σύνολο του Άρη Λυκογιάννη, αφού πρότινος είχαν μετατρέψει το 8-12 του 5ου λεπτού σε 40-18 στο 12ο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο το... εισιτήριο για Κρήτη έφτασε στα χέρια του Προμηθέα με σκορ 100-86.

Το Final 4 του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» και σε αυτό θα συμμετέχουν επίσης οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Η κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και θα καλυφθεί μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΕΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα