Κύπελλο μπάσκετ Final 4: Δρακόντεια μέτρα στο Ηράκλειο, έχουν αφαιρεθεί 28 προσκλήσεις!

Newsroom
Κύπελλο μπάσκετ Final 4: Δρακόντεια μέτρα στο Ηράκλειο, έχουν αφαιρεθεί 28 προσκλήσεις!

bet365

Τα μέτρα στο Final 4 του Κυπέλλου στην Κρήτη είναι πολύ αυστηρά, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως αποκλείστηκαν 23 άτομα (συν άλλα 5 χθες) που είχαν κατά το παρελθόν εμπλοκή σε επεισόδια.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», όπου Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Προμηθέας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, τα μέτρα είναι αρκετά αυστηρά.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων που είναι στο Ηράκλειο για το Final 4 βρίσκονται σε αστυνομικό κλοιό, με την αστυνομική διεύθυνση της Μεγαλονήσου να αφαιρεί εισιτήρια σε 23 οπαδούς, καθώς κατόπιν σχετικών ελέγχων διαπιστώθηκε πως παλαιότερα είχαν εμπλοκή σε επεισόδια.

Χθες (17/2) αφαιρέθηκαν πέντε προσκλήσεις για τον ίδιο λόγο, κάτι που σημαίνει πως συνολικά έχουν αφαιρεθεί 28 προσκλήσεις μέχρι στιγμής. Κανένας από αυτούς τους φιλάθλους δεν θα έχει δικαίωμα να βρεθεί στο γήπεδο του Final 4.

Οι 28 οπαδοί ανήκουν σε τρεις από τις ομάδες της τελικής φάσης και πιο συγκεκριμένα οι 23 εξ αυτών υποστηρίζουν τη μια.

Τα μέτρα θα παραμείνουν δρακόντεια για όλο το τριήμερο καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία θέλει να αποφύγει τις εντάσεις και να διεξάγει με ομαλότητα το Final 4.

9

6

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα