Μπαρτζώκας: «Θα αποφασίσουμε το βράδυ για το ποιοι ξένοι θα παίξουν στον ημιτελικό» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Θα αποφασίσουμε το βράδυ για το ποιοι ξένοι θα παίξουν στον ημιτελικό» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη στον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας πολύ συγκεντρωμένος απέναντι στον Άρη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στην κάμερα της ΕΡΤ για τις δυσκολίες που είχε η αναμέτρηση, ενώ τοποθετήθηκε τόσο για τον Κώστα Σλούκα, όσο και για την επιλογή των ξένων στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στους παίκτες και να τους πούμε ότι δεν ήρθαμε στην Κρήτη για τρία παιχνίδια. Ζητάγαμε την απόλυτη συγκέντρωσή τους. Αν σκεφτόμασταν όλα τα παιχνίδια εδώ, θα είχαμε πρόβλημα. Ο Άρης επιτίθεται στην μπάλα με πολύ καλό και αποτελεσματικό τρόπο, προστατεύει τη ρακέτα του. Πρέπει να επιτεθείς χωρίς δεύτερη ντρίμπλα».

Για τον Σλούκα: «Θέλαμε να πάρει λίγο χρόνο γιατί έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θέλαμε να είναι πιο φρέσκος για τους επόμενους αγώνες».

 

Για τους ξένους που θα παίξουν στον ημιτελικό: «Θα αποφασίσουμε το βράδυ, αφού μιλήσω με το επιτελείο μου και αναλύσουμε όλα τα δεδομένα. Έχουμε δικαίωμα να τους δηλώσουμε ως τις 12 το πρωί».

Αμέσως μετά, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου το παιχνίδι, ούτε στην προετοιμασία ούτε στη διάρκειά του. Ο Άρης μάς ανάγκασε, είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στην μπάλα, αλλάζει την άμυνά του και έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η προσέγγισή μας δεν ήταν ότι πάμε για τρία ματς, έπρεπε να είμαστε προσηλωμένοι στο ένα ματς και οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συνεπείς, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, είχαμε πολλές ασίστ και δεχτήκαμε μόλις τρεις αιφνιδιασμούς. Δεχόμενοι μόλις 51 πόντους ήταν δύσκολο να χάσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα