Ράντονιτς: «Κανένα σχόλιο για Ποτζέκο»

Newsroom
Ράντονιτς: «Κανένα σχόλιο για Ποτζέκο»

bet365

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού και την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός... καρδιοχτύπησε στο φινάλε παρότι προηγήθηκε με 20 πόντους στις αρχές της 4ης περιόδου και επικράτησε του Κολοσσού, για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την τελευταία περίοδο που παραλίγο να κοστίσει, αλλά και για τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο ως πιθανό διάδοχό του.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς

«Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για μας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για όσα ακούγονται για τον Ποτζέκο: «Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα