Ολυμπιακός: Χωρίς Πίτερς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Χωρίς Πίτερς κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Xωρίς τον Άλεκ Πίτερς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/2, 19:15, ΕΡΤ 3). Μέσα ο Μπλακ.

Λίγες ώρες έμειναν πριν τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι αιωνίων που θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πειραιώτες θα παίξουν απέναντι στους... πράσινους χωρίς τον Άλεκ Πίτερς, αφού ήταν ο ξένος που επιλέχθηκε να μείνει εκτός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να πάει στο ντέρμπι αιωνίων με τρεις σέντερ και έτσι επέλεξε να εμπιστευτεί τον Μπλακ. Ο Ταρίκ ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Άρη και έδωσε πολλές λύσεις, αφού τελείωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ στα 20 περίπου λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Θα αποτελέσει την τρίαδα των σέντερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι παρέα με τους Μουσταφά Φαλ και Τζοέλ Μπολομπόι, δημιουργώντας υπεροπλία στην γραμμή των ψηλών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα