ΑΕΚ: «Νοσοκομείο» μετά το Final 8, τράβηγμα ο Στρέλνιεκς (vid)

ΑΕΚ: «Νοσοκομείο» μετά το Final 8, τράβηγμα ο Στρέλνιεκς (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: «Νοσοκομείο» μετά το Final 8, τράβηγμα ο Στρέλνιεκς (vid)

bet365

Η επόμενη ημέρα του Κυπέλλου φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τραυματισμούς. Πολλούς τραυματισμούς, αφού συνολικά 4 παίκτες λαβώθηκαν στην Κρήτη.

Το Final 8 του Κυπέλλου πλήγωσε διπλά την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός, αλλά και όσα φέρνει η επόμενη ημέρα. Στις δύο αναμετρήσεις, κόντρα στον Πανιώνιο και το Περιστέρι, η Ένωση είδε τέσσερις παίκτες της να τραυματίζονται.

Ο Ακίλ Μίτσελ έχει χτυπήσει στο πόδι του, κάνει θεραπεία και κυκλοφορεί με πατερίτσες και όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο διάστημα θα απουσιάσει. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει Πελματιαία Απονευρωσίτιδα.

Ο Αϊζάια Μάιλς τραυματίστηκε στο γόνατο, δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί, αλλά το έκανε «σφίγγοντας τα δόντια» και κάνοντας ένεση.

Στον ημιτελικό, αρχικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς υπέστη τράβηγμα και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Κένι Γουίλιαμς υπέστη διάστρεμμα.

Επιπλέον, η ΑΕΚ περιμένει την επιστροφή του Άλεξ Μάντσεν, ενώ νοκ άουτ για λίγο ακόμα διάστημα θα είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα