Ολυμπιακός - Αθηναϊκός 97-51: Πάρτι για τις «ερυθρόλευκες» που δε δέχτηκαν ούτε πόντο στην τελευταία περίοδο

Δημήτρης Οικονόμου
Χριστινάκη

bet365

Κάτι πρωτοφανές πέτυχε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» πήραν την πρόκριση στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 97-51 επί του Αθηναϊκού, δίχως να δεχτούν πόντο στην τελευταία περίοδο! Πιθανό συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Ολυμπιακός δεν επικράτησε απλώς του Αθηναϊκού με 97-51 για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Γυναικών αλλά δε δέχτηκε πόντο στην τελευταία περίοδο. Για το παιχνίδι και το πώς ήρθε η πρόκριση τελικά στα προημιτελικά δε χρειάζεται να πει κάποιος πάρα πολλά, πέραν του παραπάνω μοναδικού επιτεύγματος.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ του και βρήκε αρκετές πρωταγωνίστριες στο σκοράρισμα. Η Γουίλιαμς πέτυχε 23 πόντους με 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, μοιράζοντας παράλληλα 3 ασίστ. Η Χριστινάκη προσέθεσε άλλους 18 με 4/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, έχοντας γεμάτη εμφάνιση με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ Βίτολα και Σπυριδοπούλου έγιναν επίσης διψήφιες με 11.

Το 48-35 του ημιχρόνου μετατράπηκε σε 70-51, για να γραφτεί στην τελευταία περίοδο αυτό το μοναδικό 27-0, που έγραψε τελικά το 97-51. Για τις ηττημένες η κορυφαία ήταν η Χάρις με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ η Ντέστινι πέτυχε 7, μοιράζοντας και 9 τελικές πάσες.

Θυμίζουμε πως στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανό να έχουμε συνάντηση αιωνίων, μιας και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού προκύπτει από το ζευγάρι της Νίκης Λευκάδας με τον Παναθηναϊκό.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 48-35, 70-51, 97-51

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα