Τζόουνς στο Gazzetta: «Κρύο αίμα στις φλέβες μου, όπως κάνει και ο ΛεΜπρόν» (vid)

Τζόουνς στο Gazzetta: «Κρύο αίμα στις φλέβες μου, όπως κάνει και ο ΛεΜπρόν» (vid)

Η Τζασμίν Τζόουνς.

bet365

Η Τζασμίν Τζόουνς λατρεύει να χορεύει. Το έκανε στο παρκέ, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και στη συνέχεια εξήγησε ότι οι «πράσινες» είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει.

Η Τζασμίν Τζόουνς δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει. Η πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, προκάλεσε ευφορία. Όχι μόνο στην Αμερικανίδα γκαρντ, η οποία μέτρησε 24 πόντους και ένα μεγάλο σουτ που έκανε το σκορ 61-60, αλλά σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό.

«Είναι απίθανο. Δεν θα μπορούσαμε να το πετύχουμε χωρίς τους οπαδούς μας, πάντα προσέχουν τα... νώτα μας.

Το... εσωτερικό αστείο ενός τραγουδιού

Αλλά αυτό που μου αρέσει σε αυτή την ομάδα είναι δεν τα παρατάει ποτέ. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν αφήσαμε το ματς. Παλέψαμε...», είπε η Τζόουνς στο Gazzetta, προτού ακούσει το τραγούδι της Sexyy Red, SkeeYee από τα μεγάφωνα του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αμέσως άρχισε να χορεύει με την ψυχή της (!) με το κοινο να την σιγοντάρει. Και εκείνη να δίνει ρεσιτάλ!

  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο «too small» πανηγυρισμός της Τζόουνς (vid)

Μόλις ολοκλήρωσε τη μίνι παράσταση, εξήγησε στο Gazzetta ότι είναι το αγαπημένο τραγούδι της ομάδας, κάτι που ακούγεται συνεχώς στα αποδυτήρια και έχει γίνει πλέον το... εσωτερικό αστείο των «πράσινων». «Είναι απίθανο, λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα», πρόσθεσε.

Λίγο προτού ξεκινήσουμε την κουβέντα μαζί της, ένας φίλαθλος της ζήτησε κάτι. Και εκείνη δεν αρνήθηκε. Έκανε την κίνηση πως έχει... κρύο αίμα στις φλέβες της. Μαζί με την υπόδειξη ότι... μετράει για τρεις πόντους.

Ο ΛεΜπρόν και η Τζόουνς

«Αυτός είναι ένας πανηγυρισμός που κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς. Οπότε το έκανα και εγώ, επειδή είμαι μεγάλη θαυμάστρια του», είπε.

Όσο για το ματς: «Έχουν παίκτριες με ύψος και μάκρος και μας δυσκόλεψαν τη ζωή. Προσπαθούσαμε να πάμε την μπάλα κοντά στο καλάθι, παρά τα deflections, αλλά όπως είπα, αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει. Τίποτα δεν μας πτοεί».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τζόουνς υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει το χορό στα αποδυτήρια. Μαζί με τις συμπαίκτριές της. «Λατρεύω να χορεύω», είπε λίγο πριν ξεκινήσει για να ανταμώσει με τις συμπαίκτριες της.

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα