Παναθηναϊκός: Με Σλούκα η προπόνηση στο Ηράκλειο

Παναθηναϊκός: Με Σλούκα η προπόνηση στο Ηράκλειο

Newsroom
Σλούκας

bet365

O Kώστας Σλούκας προπονήθηκε στο Ηράκλειο ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (15/2, 18:00) για τον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (15/2, 18:00). Ευχάριστα νέα για τον Εργκίν Αταμάν που είδε τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο και πάτησαν γήπεδο που θα γίνει το OΠΑΠ Final 8, δηλαδή τα Δύο Αοράκια. Οι παίκτες του Αταμάν προπονήθηκαν και θέλουν να είναι πανέτοιμοι ενόψει του ματς με την Ένωση.

Η παρουσία του Έλληνα γκαρντ λύνει τα χέρια του Αταμάν πριν από ένα πολύ κρίσιμο ματς της σεζόν που θα κρίνει πρόκριση στα ημιτελικά.Ο Αταμάν έλεγε ότι μπορεί να πάρει κάποια λεπτά ο Έλληνας γκαρντ στην αναμέτρηση με την Ένωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα