Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, Ολυμπιακός: Δεν κάνει αλλαγή στην 7άδα των ξένων!

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, Ολυμπιακός: Δεν κάνει αλλαγή στην 7άδα των ξένων!

Γιώργος Μπαρτζώκας
Χωρίς αλλαγή στην επτάδα των ξένων του προχωρά ο Ολυμπιακός ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για την ώρα χωρίς αλλαγή στους ξένους του, παρά τις σκέψεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα τελευταία 24ωρα. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν ως έχουν σε Stoiximan Basket League αλλά φυσικά και στο Final 8 του Κυπέλλου.

Το δίλημμα που... ταλαιπώρησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν το Ηράκλειο ήταν αυτό μεταξύ του ΣαΚίλ ΜακΚίσικ και του Ίγκνας Μπραζντέικις. Εν τέλει ο Λιθουανός κράτησε τη θέση του και θα είναι αυτός που θα πατήσει παρκέ στα «Δύο Αοράκια», με τους «ερυθρολεύκους» να φτάνουν σήμερα στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός έτσι, δίχως να κάνει αλλαγή, μένει στις δύο διαθέσιμες, όμως υπάρχει ένας αστερίσκος. Αν δεν προβεί σε κάποια αλλαγή μέχρι την 1η Μαρτίου θα του απομείνει μονάχα μία. Θυμίζουμε πως εκτός λίστας πέραν του Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο Λουκ Σίκμα αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έδωσε τη θέση του στον Μόουζες Ράιτ μετά τον τραυματισμό του και λογικά θα επιστρέψει στο ρόστερ όταν είναι υγιής.

Η επτάδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού είναι τώρα οι Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα