Ράιτ: «Μου δίνει κίνητρο ότι με αποκαλούν θηρίο» (vid)

Ράιτ: «Μου δίνει κίνητρο ότι με αποκαλούν θηρίο» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ράιτ

bet365

Ο Ράιτ μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους αγώνες του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον επερχόμενο ημιτελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου και θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι Bwin, απόψε Παρασκευή 16/2 και ώρα 18:00 με απευθείας μετάδοση από το Cosmote Sport 5.

Το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», ο Μόουζες Ράιτ, μίλησε στην κάμερα της ομάδας από τον Πειραιά και αναφέρθηκε τόσο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί σημαντική βοήθεια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόουζες Ράιτ

«Όλοι μου λένε πως είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να μπω στο κλίμα. Είναι εξαιρετική εμπειρία να είμαι εδώ και να συμμετέχω».

«Είμαι σίγουρα κι εγώ ενθουσιασμένος με το πώς παίζω. Χαίρομαι που είναι και οι οπαδοί ενθουσιασμένοι με αυτό, γιατί έρχονται και άλλοι αγώνες. Όλοι (οι φίλοι του Ολυμπιακού) με αποκαλούν θηρίο για να μου δίνουν κίνητρο και ότι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να μας υποστηρίξουν οι οπαδοί μας, ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για το Κύπελλο Ελλάδας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα