Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Για το σερί... κατακτήσεων ο Παναθηναϊκός κόντρα στις Εσπερίδες

Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Για το σερί... κατακτήσεων ο Παναθηναϊκός κόντρα στις Εσπερίδες

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από τον αγώνα Εσπερίδες Καλλιθέας - Παναθηναϊκός

bet365

Τελικός σήμερα και στο Κύπελλο Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες.

Πέρα από τον μεγάλο τελικό στους άνδρες, το πρόγραμμα του φετινού ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών περιλαμβάνει και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Απόψε, Κυριακή 18/2 στις 13:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με απευθείας μετάδοση του αγώνα από το Cosmote Sport 6 και το κανάλι της Cosmote στο YouTube.

Από τη μία πλευρά, το «τριφύλλι» το οποίο για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό, επικρατώντας δύσκολα με 65-61, ενώ στον ημιτελικό πέρασε το εμπόδιο των ΠΑΣ Γιάννινα με 80-59 και διεκδικεί τη δεύτερη σερί κατάκτηση μετά την περυσινή.

Από την άλλη, οι Εσπερίδες Καλλιθέας που στα προημιτελικά έκαμψαν τον Ηρακλή με 109-95 και με τη νίκη επί της Ελευθερίας Μοσχάτου με 68-57 εξασφάλισε το εισιτήριό της στον τελικό όπου είχε να βρεθεί από το 2012 όταν και είχε ηττηθεί από τον Αθηναϊκό (57-50), με τελευταία κατάκτηση να ήταν το 2009 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο (70-58), το τελευταίο από τα 4 σερί κύπελλα που πήρε εκείνη την περίοδο.

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα